Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είναι Σίσυφος… και ανόητος!

«Πανευρωπαϊκό κόμμα» θέλ��ι να δημιουργήσει ο πρώην ΥΠΟΙΚ

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είναι Σίσυφος… και ανόητος!

Αφήνει την Ελλάδα, για να πιάσει… την Ευρώπη ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ, μιλώντας στο αυστραλιανό ABC, είπε ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, τονίζοντας ότι θα βάλει την ενέργεια του για πολιτική δράση σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

«Δεν θα εμπλακώ σε μια εκλογική διαδικασία που κατά τη γνώμη μου θα είναι λυπηρή και άκαρπη αλλά θα παραμείνω ενεργός πολιτικά, ίσως και περισσότερο απ’ ότι σήμερα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσπαθώντας να δημιουργήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα μετεξελιχθεί σε ευρωπαϊκό κόμμα» δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

O κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να υιοθετήσει μια πολιτική που δεν βγάζει νόημα και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία για τον πολύ απλό λόγο ότι σε λίγους μήνες το πλοίο θα κτυπήσει και πάλι στα βράχια. Και δεν μπορούμε να σταθούμε μπροστά στους ανθρώπους που ψήφισαν “όχι”για το πρόγραμμα και να τους προτείνουμε να το εφαρμόσουμε, όταν ξέρουμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί».

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, παρομοιάζοντάς τον με τον Σίσυφο και αποκαλώντας τον -ούτε λίγο ούτε πολύ- ανόητο, καθώς όπως είπε ο ίδιος θεωρούσε από παιδί ανόητο τον Σίσυφο και στην θέση του Τσίπρα θα σταματούσε να σπρώχνει την πέτρα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top