Καλοδεχούμενες οι εκλογές,λέει η Συγγρού-Δηλώνει πανέτοιμη και έτοιμη να τις κερδίσει

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την Λαϊκή Ενότητα

Καλοδεχούμενες οι εκλογές,λέει η Συγγρού-Δηλώνει πανέτοιμη και έτοιμη να τις κερδίσει

​Πανέτοιμη για εκλογές δηλώνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία εκτιμά μάλιστα ότι θα τις κερδίσει. Κύκλοι της Συγγρού δηλώνουν αισιόδοξοι για την εκλογική μάχη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένο για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό».

Όπως εξηγούν οι ίδιοι κύκλοι, «Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ.Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας - Καμμένος».

Πηγές της ΝΔ επισημαίνουν ότι οι εκλογές είναι καλοδεχούμενες στο γαλάζιο στρατόπεδο, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «ανίκανη και αποτυχημένη».

Κύκλοι της ΝΔ τονίζουν ότι εφικτός στόχος για τη Νέα Δημοκρατία είναι να κερδίσει τις εκλογές, έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση, σε αντίθεση με «τον "ΣΥΡΙΖΑ Α" και τον "ΣΥΡΙΖΑ Β", που στόχος τους είναι να υφαρπάξουν την ψήφο των μετριοπαθών Ελλήνων που θέλουν συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ».

Εξάλλου, σύμφωνα με τη Συγγρού, οι Έλληνες δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλη μια θεατρική παράσταση του διαχρονικού έργου «Διάσπαση της Αριστεράς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top