Συνεδριάζει το ΠΣ της ΝΔ μετά την παραλαβή εντολής από Μεϊμαράκη-Έξαλλοι με το Μαξίμου-ΦΩΤΟ

«Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού δεν έχει όρια!» λένε

Συνεδριάζει το ΠΣ της ΝΔ μετά την παραλαβή εντολής από Μεϊμαράκη-Έξαλλοι με το Μαξίμου-ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και στον απόηχο της δημιουργίας του νέου πολιτικού σχηματισμού «Λαϊκή Ενότητα» υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν όλα τα νέα δεδομένα μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς και η μετέπειτα στρατηγική του κόμματος.

nd9.jpg

Νωρίτερα σήμερα ο κ.Μεϊμαράκης έλαβε διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα έχει συνάντηση το απόγευμα με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διεμήνυσε σε όλους τους τόνους στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε, πως προτίθεται να αξιοποιήσει την εντολή κ��ι να εξαντλήσει το διάστημα που έχει στη διάθεσή του (τρεις ημέρες), ώστε να μην γίνουν εκλογές.

nd2.jpg
Kυρ.Μητσοτάκης
nd5.jpg
Χρ.Σταϊκούρας
nd4.jpg
Ι.Τραγάκης

nd7.jpg
Γ.Κουμουτσάκος

ΝΔ: Μαθήματα Δημοκρατίας να κάνει στο περιβάλλον του ο ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ,η επίθεση του Μαξίμου εναντίον του κ.Μεϊμαράκη προκάλεσε την αντίδραση της Συγγρού. Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε σκληρή ανακοίνωση, που χαρακτηρίζει αλαζόνα τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια. Την ώρα που παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του. Γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους» τονίζουν από τη ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top