Χαϊκάλης: «Συγνώμη γιατί υποσχεθήκαμε πολλά προεκλογικά»

«Τρώμε την λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια»

Χαϊκάλης: «Συγνώμη γιατί υποσχεθήκαμε πολλά προεκλογικά»

​«Πραγματικά, προεκλογικά ειπώθηκαν πολλά», παραδέχθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας Παύλος Χαϊκάλης ζητώντας συγνώμη τόσο για αυτό όσο και για το διαχωρισμό μνημονιακών-αντιμνημονιακών.

Ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας το πρωί στο Mega τόνισε ότι οι βουλευτές θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί προεκλογικά αφού όπως πρόσθεσε πριν τις εκλογές «και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ ειπώθηκαν αρκετά».

Χαρακτηριστικά είπε: «Πραγματικά, προεκλογικά ειπώθηκαν πολλά. Εμείς (οι ΑΝΕΛ) είπαμε πολλά, ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο πολλά, όμως βλέποντας ότι ένα κόμμα πηγαίνει για την εξουσία θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλό στις δηλώσεις του ή τουλάχιστον να έχει ένα plan A ή ένα plan Β».

Ακόμα, υποστήριξε πως αρκετή από την πίεση που ασκήθηκε στη χώρα, ειδικά στο τέλος Ιουνίου, «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», αποφεύγοντας ωστόσο να «καταδικάσει» τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

«Δεν έχω ακούσει σοβαρές αντιπροτάσεις, είναι αχαρτογράφητα νερά το να φύγεις από ένα σκληρό νόμισμα σε ένα εθνικό νόμισμα» προσέθεσε ο κ. Χαϊκάλης και συνέχισε:

«Το μνημόνιο αφήνει περιθώρια για να δούμε πράγματα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα» είπε ο υφυπουργός Εργασίας, ενώ σε ερώτηση για όλα όσα λέγονταν περί μνημονιακών και αντιμνημονιακών και το σχετικό διαχωρισμό ο υφυπουργός Εργασίας είπε ότι «στο μέτρο που μου αναλογεί, ζητώ δημόσια συγγνώμη για τις κατηγορίες που αντάλλαξα».

Σε ερώτηση για το «πού βρίσκεται τώρα η διαφορά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Στην πολιτική αντίληψη και τον τρόπο αντιμετώπισης» και συμπλήρωσε «Τρώμε την λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, το θέμα είναι πώς αντιδράς, η αντίδραση είναι που κάνει τη διαφορά» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top