Συνεχίζονται οι αιχμές μελών της Αριστερής Πλατφόρμας κατά της κυβέρνησης

Νέα καρφιά από Πετράκο και Λεουτσάκο

Συνεχίζονται οι αιχμές μελών της Αριστερής Πλατφόρμας κατά της κυβέρνησης

​Το… βιολί τους συνεχίζουν τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, αφήνοντας αιχμές εναντίον ��ης κυβέρνησης.

Πρώτος και καλύτερος ο Θ. Πετράκος, ο οποίος μιλώντας το πρωί στο Mega δήλωσε με νόημα ότι «ο αριστερός πρέπει να έχει αξιοπιστία στην πολιτική του».

«Εγώ είμαι συνεπής στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», είπε και ερωτηθείς αν θα προκύψει νέο κόμμα μετά από μια ενδεχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας μόνο ότι πρέπει να συγκροτηθεί ένα λαϊκό μέτωπο που θα ακυρώσει στην πράξη το μνημόνιο.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Πετράκος είπε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανασφάλειες για να προχωρήσει σε ψήφο εμπιστοσύνης. Θα πάμε σε συνέδριο το οποίο και θα αποφασίσει άμεση απεμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ από τον μνημονιακό δρόμο».

Στο ίδιο κλίμα και ο Σ. Λεουτσάκος, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ επανέλαβε την αντίθεσή του στην ψήφιση και στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.

«Δεν μπορεί τα μνημόνια να αποτελούν ενοποιητική βάση για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει στροφή το συντομότερο δυνατό και να αλλάξει πολύ γρήγορα τη γραμμή της», είπε και πρόσθεσε:

«ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνια είναι έννοιες ασύμβατες. Δεν στηρίζω μνημόνια. Εγώ παρέμεινα συνεπής σε όσα λέω και παρ’ όλ’ αυτά δέχομαι κριτική και δεν δέχονται κριτική εκείνοι που δεν ήταν συνεπείς».

Τέλος σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο κ. Λεουτσάκος απάντησε ότι θα παραμείνει μάχιμος, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top