Παππάς για Τσίπρα: «Δεν θα επιτρέψουμε να σκοτώσουν οι δικοί μας το γελαστό παιδί»

Αιχμές του πατέρα του Ν. Παππά για τους διαφωνούντες εντός ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς για Τσίπρα: «Δεν θα επιτρέψουμε να σκοτώσουν οι δικοί μας το γελαστό παιδί»

​Την πεποίθηση ότι κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να… «σκοτώσουν» πολιτικά τον Α. Τσίπρα εξέφρασε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, και στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στο τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Το Γελαστό Παιδί», το οποίο είχε γραφτεί για τον ηγέτη του Σιν Φέιν, Μάικλ Κόλινς, θέλοντας να σχολιάσει τη διαφοροποίηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία της Παρασκευής.

«Το τραγούδι έλεγε, γιατί εμείς το έχουμε αλλάξει, “σκοτώσαν οι δικοί μας το γελαστό παιδί”. Ε… λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε να σκοτώσουν οι δικοί μας το γελαστό παιδί», είπε ο κ. Παππάς και συνέχισε:

«Θα προχωρήσουμε με όρους Δημοκρατίας. Να βγάλει ο καθένας από το μυαλό του ότι μπορεί να κάνει κινήσεις πίσω από τις πλάτες. Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα».

Με νόημα μάλιστα συμπλήρωσε ότι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ρεαλισμός και «όχι οι τσαρλατανισμοί και οι ακροβασίες» και ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορώ να έχω προνομιακό συνεργάτη κάποιον που είναι έξω από το κόμμα μου».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο των εκλογών, ο κ. Παππά τόνισε ότι την περασμένη Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τη δεδηλωμένη, αφού στηρίζεται σε λιγότερους από 120 βουλευτές που προβλέπει το Σύνταγμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top