Σε εξέλιξη η τηλεοπτική μετάδοση της Διάσκεψης των Προέδρων

Επανέφερε το ζήτημα της πρότασης μομφής εναντίον της ο Θεοδωράκης -Πρώτη ανάρτηση: 12/08/2015 21:15

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό: στην «ομοβροντία» κριτικής εναντίον της για την αναβλητικότητα στον προσδιορισμό των κρίσιμων συνεδριάσεων για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, προκειμένου η Ελλάδα να προλάβει την εκταμίευση της πρώτης δόσης στις 19 Αυγούστου, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου «απάντησε» με την απαίτηση να μεταδοθεί απευθείας η συνεδρίαση από το κανάλι του Κοινοβουλίου, ώστε να μάθουν όλοι προφανώς την δικιά της «αλήθεια» και να μην διαστρεβλωθούν τα λεγόμενά της!

Και πράγματι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ζωντανή μετάδοση της διάσκεψης.

Πρόκειται για μία απαίτηση χωρίς προηγούμενο, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων αποτελεί όργανο εσωτερικής λειτουργίας της Βουλής και φυσικά δεν προβλέπεται δημόσια συνεδρίασή της.

Στ. Θεοδωράκης: να κατατεθεί πρόταση μομφής για την Ζ. Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με την Πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επανήλθε στην ανάγκη συνεννόησης των κομμάτων ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της . Ο κύριος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «η κυρία Κωνσταντοπούλου συστηματικά παραβιάζει το Σύνταγμα, καθώς προσπαθεί να υποκαθιστά την κυβέρνηση», αλλά διευκρίνισε ότι η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει μετά την ψήφιση της συμφωνίας. «Τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να συγκληθεί η ολομέλεια και να αποφασίσει για την κατάσταση αυτή» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top