Σε εξέλιξη η τηλεοπτική μετάδοση της Διάσκεψης των Προέδρων

Επανέφερε το ζήτημα της πρότασης μομφής εναντίον της ο Θεοδωράκης -Πρώτη ανάρτηση: 12/08/2015 21:15

Σε εξέλιξη η τηλεοπτική μετάδοση της Διάσκεψης των Προέδρων

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό: στην «ομοβροντία» κριτικής εναντίον της για την αναβλητικότητα στον προσδιορισμό των κρίσιμων συνεδριάσεων για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, προκειμένου η Ελλάδα να προλάβει την εκταμίευση της πρώτης δόσης στις 19 Αυγούστου, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου «απάντησε» με την απαίτηση να μεταδοθεί απευθείας η συνεδρίαση από το κανάλι του Κοινοβουλίου, ώστε να μάθουν όλοι προφανώς την δικιά της «αλήθεια» και να μην διαστρεβλωθούν τα λεγόμενά της!

Και πράγματι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ζωντανή μετάδοση της διάσκεψης.

Πρόκειται για μία απαίτηση χωρίς προηγούμενο, καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων αποτελεί όργανο εσωτερικής λειτουργίας της Βουλής και φυσικά δεν προβλέπεται δημόσια συνεδρίασή της.

Στ. Θεοδωράκης: να κατατεθεί πρόταση μομφής για την Ζ. Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με την Πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επανήλθε στην ανάγκη συνεννόησης των κομμάτων ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της . Ο κύριος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «η κυρία Κωνσταντοπούλου συστηματικά παραβιάζει το Σύνταγμα, καθώς προσπαθεί να υποκαθιστά την κυβέρνηση», αλλά διευκρίνισε ότι η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει μετά την ψήφιση της συμφωνίας. «Τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να συγκληθεί η ολομέλεια και να αποφασίσει για την κατάσταση αυτή» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top