Σκληρ�� κριτική στην κυβέρνηση στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ

Υπέρ της «ευρωπαϊκής πορείας» η εισήγηση, διαφοροποίηση Βορίδη-Άδωνη

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκήθηκε στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα επί πέντε ώρες υπό τον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ενέκρινε την πρότασή για «τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας».

Στη συνεδρίαση υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τη δανειακή σύμβαση, το ��ρίτο μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, υπήρξε διαφοροποίηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, οι οποίοι πρότειναν να απέχει από την ψηφοφορία η ΝΔ, αλλά η πρότασή τους δεν έγινε αποδεκτή.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Καραγκούνης, εκφράστηκε έντονη κριτική για «τον βαρύτατο λογαριασμό που φέρνει η συμφωνία της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου» και έγινε αναφορά σε «μια σειρά από εγκληματικά λάθη της συγκυβέρνησης, τόσο στη διαπραγμάτευση όσο και στο περιεχόμενο του τρίτου μνημονίου» τα οποία «οδήγησαν σε πολύ επώδυνα μέτρα τα οποία καλείται να πληρώσει τώρα ο ελληνικός λαός».

Για τον ίδιο ζήτημα θα συνεδριάσει αύριο στις 9 το πρωί στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Εισηγητής στη συζήτηση στη Βουλή θα είναι ο κ. Κωστής Χατζηδάκης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top