Το απόγευμα η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους όλες οι τάσεις του κόμματος

Το απόγευμα η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

​Σκληρή μάχη αναμένεται να δοθεί σήμερα ανάμεσα στους προεδρικούς και την Αριστερή Πλατφόρμα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, παρουσία πιθανότατα και του Α. Τσίπρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεδρίαση αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει τον δρόμο και για τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Αυγούστου, ενώ τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διευθετηθούν στο Έκτακτο Συνέδριο που όπως όλα δείχνουν θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Λίγη ώρα μετά από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η Αριστερή Πλατφόρμα προχωρά σε μια επίδειξη δύναμης, μιας και θα πρ��γματοποιήσει στο γήπεδο του Πανελληνίου, ανοιχτή εκδήλωση για τα πέντε χρόνια ζωής του iskra.

Εκεί θα μιλήσει και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με θέμα «το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε! Συνεχίζουμε…» και αναμένεται να ασκήσει δριμεία κριτική στον τρόπο που η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προχωρώντας στη συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

Μάλιστα θα εντείνει ακόμα περισσότερο την πίεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι μεγάλο τμήμα της βάσης του κόμματος, δεν συμφωνεί με την απόφασή του να αποφύγει την ρήξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top