Γιώργος Τσίπρας: Αν γίνουν εκλογές, γιατί να είναι υποψήφιοι οι διαφωνούντες;

«”Κόμμα" μέσα στο κόμμα η Αριστερή Πλατφόρμα»

​Ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στη Realnews και ξεκαθάρισε ότι «αν γίνουν εκλογές, θα γίνουν για να ανακτηθεί η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία». Και δεν έμεινε μόνο εκεί... Έσπευσε να προσθέσει ότι «αν έχουν θέση στη λίστα όσοι καταψηφίζουν, ποιος ο λόγος να γίνουν εκλογές;», στέλνοντας σαφές μήνυμα στους διαφωνούντες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η συγκατοίκηση στο κυβερνών κόμμα γίνεται αδύνατη όχι λόγω της συνύπαρξης διαφορετικών ιδεών, αλλά λόγω κλειστών, περίκλειστων συνιστωσών με εσωτερική πειθαρχία».

«Κυβέρνηση σε ομηρία δεν πάει μακριά» είπε με νόημα.

Αναφερόμενος στην "Αριστερή Πλατφόρμα" σχολίασε: «Από το ιδρυτικό συνέδριο ακόμη αποτελούσε κόμμα μέσα στο κόμμα. Τώρα αυτό το “κόμμα” εξεγείρεται ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ.Τσίπρας παραδέχτηκε πως υπάρχει έλλειμμα συντονισμού στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κινδυνεύουμε ως κυβέρνηση λιγότερο από το ίδιο το μνημόνιο και την διαχείριση του και περισσότερο από το αν θα συνεχίσουμε να κυβερνάμε όπως τους πρώτους μήνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top