Η Ζωή… φιλούσε υπέροχα: Μετά τους «καυτούς» διαλόγους στο Μαξίμου, φιλιά στο Πάρκο Ελευθερίας!

Τι ειπώθηκε στο Μαξίμου: «Μας δυσκολεύεις Ζωή» - «Αντίθετα, σε βοηθάω Αλέξη»

Η Ζωή… φιλούσε υπέροχα: Μετά τους «καυτούς» διαλόγους στο Μαξίμου, φιλιά στο Πάρκο Ελευθερίας!

Μετά τις σπόντες και τις προειδοποιήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, σειρά είχαν… οι αγκαλιές και τα φιλιά στο Πάρκο Ελευθερίας για την εκδήλωση για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

2340379.jpg

2340284.jpg
Ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Βουλής έκατσαν δίπλα-δίπλα και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμιότυπα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήταν «παγωμένοι» ο ένας απέναντι στον άλλο, ο κ. Τσίπρας και η Κα Κωνσταντοπούλου είχαν συνομιλία σε ιδιαίτερα εύθυμο κλίμα και ήταν αρκετά διαχυτικοί.

2340343.jpg
2340274.jpg
Μάλιστα, η κα Κωνσταντοπούλου φίλησε με χαμόγελο τον πρωθυπουργό, με τον ίδιο να δείχνει σαν να είναι... όλα μέλι-γάλα στις σχέσεις του ιδίου και της κυβέρνησης με την Πρόεδρο της Βουλής!

2340278.jpg
2340281.jpg
Ο κ. Τσίπρας είχε συνομιλία σε θερμό κλίμα και με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ και πατέρα της Προέδρου της Βουλής, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ συνομίλησε και με τη Νάντια Βαλαβάνη.

2340263.jpg
2340268.jpg
Oι «καυτοί» διάλογοι στο Μαξίμου

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες για τους καυτούς διαλόγους που είχαν κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Mega, φέρεται να είπε στην κα Κωνσταντοπουλου πως δημιουργείται θεσμικό ζήτημα όταν τίθεται απέναντι στην κυβέρνηση που την εξέλεξε και πρόσθεσε: «Είναι κατανοητή η διαφωνία σου αλλά υπάρχει μια δυσαρμονία. Μας δυσκολεύεις. Δεν επιθυμώ να μαζευτούν υπογραφές, ούτε παραίτηση. Ούτε είμαι υπέρ αυτών που θέλουν αίμα στην αρένα».

«Αυτό πιστεύω και αυτές είναι απόψεις μου» απάντησε η κα Κωνσταντοπούλου, για να προσθέσει αμέσως μετά: «Πιστεύω επίσης ότι οι θέσεις μου σε διευκολύνουν και κάνουν καλό στη διαπραγμάτευση!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Κωνστα��τοπούλου: Να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μία δημοκρατική χώρα

«Ήταν μια πολύ συγκινητική, πολλαπλώς συμβολική, εμψυχωτική και αισιόδοξη εκδήλωση όχι μόνο μνήμης αλλά και δημοκρατικής θέσης και στάσης» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου μετά το πέρας της εκδήλωσης.

2340372.jpg
«Τιμώντας εκείνους που αγωνίστηκαν κατά της δικτατορίας, της τυραννίας, της απολυταρχίας, της ανελευθερίας, τιμώντας εκείνους που έχασαν τη ζωή, την υγεία, τη σωματική τους ακεραιότητα, εκείνους που έδωσαν την ψυχή τους και την ελευθερία τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι, κινητοποιούμαστε και διακινούμαστε προκειμένου και με το παράδειγμά μας να αποδώσουμε τιμή, αλλά και να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ελεύθερη, δημοκρατική χώρα, όπου τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είναι πάνω από τις τράπεζες και τις αγορές» κατέληξε η πρόεδρος της Βουλής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top