Δένδιας σε υπουργούς: Παραιτηθείτε ή καταθέστε πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου!

«Σας έφερε προ των ευθυνών σας η ΠτΒ»

Να παραιτηθούν ή να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης ο Νίκος Δένδιας.

Ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε μετά τηνΖωή Κωνσταντοπούλου και απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

«Η Πρόεδρος της Βουλής σας έφερε απολύτως προ των ευθυνών σας. Νομοθετείτε με ελεύθερη βούληση ή όχι;» είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή καταγγέλλεστε από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κι εσ��ίς και ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση συνολικά ότι είστε κατά την καλύτερη των περιπτώσεων αντικείμενα - προτιμάτε υποκείμενα, όπως το προτιμάτε- εκβιασμού και κατά συνέπεια στερείστε ελευθέρας βουλήσεως, στη χειρότερη δε για εσάς πιθανότητα ότι είστε όργανα δανειστών" συνέχισε και τόνισε: "Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κάθεστε εκεί».

Συνεχίζοντας, ο κ. Δένδιας είπε απευθυνόμενος στο σύνολο της κυβέρνησης: «Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει η κυβέρνηση να κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα μετά την καταγγελία την ευθύτατη και σαφέστατη της Προέδρου της Βουλής είναι είτε να παραιτηθείτε όλοι στο σύνολό σας είτε να καταθέσετε αμέσως πρόταση μομφής κατά της κυρίας Προέδρου της Βουλής».

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στο θ��μα του κατεπείγοντος, λέγοντας: «Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε στο θέμα του κατεπείγοντος. Δεν θα διαφωνήσουμε επειδή νομοθετούμε υπό το κράτος της Εθνικής Ανάγκης. Όμως είμαι υποχρεωμένος να πω ότι δεν είναι ορθό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top