Σφοδρή κριτική στη συμφωνία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που ζητά έκτακτο συνέδριο

«Αποτελεί μια τεράστια ήττα για τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς»

Σφοδρή κριτική στη συμφωνία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που ζητά έκτακτο συνέδριο
Σφοδρή κριτική στη συμφωνία ασκεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της, η οποία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και την πραγματοποίηση έκτακτου συνεδρίου.

«Η ψήφιση του τρίτου μνημονίου έρχεται απέναντι στις ιδεολογικές μας καταβολές, τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, τις συλλογικές μας αποφάσεις κι ανατρέπει μια μακρά πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κίνδυνο να τσακίσει την ελπίδα για ένα διαφορετικό δρόμο στη μοναδική χώρα της Ε.Ε. όπου η Αριστερά πέτυχε μια ιστορική νίκη. Γι' αυτούς τους λόγους είμαστε ενάν��ια στη συμφωνία», επισημαίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Για την σύγκληση των οργάνων του κόμματος αναφέρει:

«Είναι επιτακτική ανάγκη, σε αυτή τη φάση, να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και να πραγματοποιηθεί άμεσα έκτακτο συνέδριο, που συνιστά το ανώτατο σώμα απόφασης του κόμματος, και το οποίο θα έχει τη συνολική ευθύνη για τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου και το σχεδιασμό της στρατηγικής του επόμενου διαστήματος. Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνη και πρέπει να προστατέψει όλα τα μέλη του από προσωπικές επιθέσεις εναντίον τους, που καμία σχέση δεν έχουν με τις αρχές κι αξίες της Αριστεράς».

Υποστηρίζει ακόμη ότι η συμφωνία «αποτελεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, μια τεράστια ήττα για τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top