Καραγκούνης: Δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο του Grexit

«Οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα»

Καραγκούνης: Δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο του Grexit

«Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει φύγει, δεν το έχουμε αποφύγει και βέβαια το λένε όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ότι είναι ανα πάσα στιγμή στο τραπέζι» δήλωσε ο Κώστας καραγκούνης μιλώντας στην ��κπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επεσήμανε πως η συμφωνία έχει διάφορα στάδια και πως «την Τετάρτη θα ψηφιστεί το δεύτερο πακέτο μέτρων», ενώ υπογράμμισε πως αυτό που ψηφίστηκε στη Βουλή με πλειοψηφία 229 «ναι» δεν ήταν η συμφωνία αλλά η πέμπτη αξιολόγηση του προηγούμενου προγράμματος.

Ο κ. Καραγκούνης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο των εκλογών το φθινόπωρο, τονίζοντας πως η ΝΔ δεν τις φοβάται αλλά «θα ήταν εγκληματικό» για τη χώρα, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα τις ήθελε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα επιβεβαιώσει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να παραμείνει στην αρχηγία της ΝΔ ο κ. Μείμαράκης έως το συνέδριο του Ιουνίου του 2016, λέγοντας πως «ο πρόεδρος με την ΚΟ θα αποφασίσουν το ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top