Β. Μεϊμαράκης: Να σταματήσει ο Πρωθυπουργός το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι

"Nα φέρει άμεσα μία συμφωνία στον Εθνικό Κοινοβούλιο" τόνισε

Η ΝΔ κάνει το καθήκον της και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, ενώ απηύθυνε έκκληση στον Πρωθυπουργό «να σταματήσει πια το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι» και να φέρει άμεσα μία συμφωνία στον Εθνικό Κοινοβούλιο.

Όπως επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, η Ν.Δ. εδώ και καιρό προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία, που μπορεί και πρέπει ο Πρωθυπουργός να αποδεχθεί και το Εθνικό Κοινοβούλιο να ψηφίσει, ώστε η Ελλάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ.

«Δυστυχώς, πέρασαν έξι μήνες, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα έχουν ��τάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο. Είναι οριακά και σήμερα ίσως παίζονται όλα», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Καλώ τον πρωθυπουργό, ή μάλλον του κάνω έκκληση, να σταματήσει πια το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι, να συμφωνήσει με τους εταίρους και να φέρει τη συμφωνία στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες, να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top