Οι Ευρωπαίοι του έδιναν τελεσίγραφο και ο Τσίπρας… γέλαγε!

Μπορεί να κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, αλλά ο πρωθυπουργός δεν πτοείται

Οι Ευρωπαίοι του έδιναν τελεσίγραφο και ο Τσίπρας… γέλαγε!

​Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδιναν στον Έλληνα πρωθυπουργό τελεσίγραφο να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων έως τις 08:30 το πρωί της Παρασκευής, αλλιώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το Grexit, εκείνος τους αντιμετώπιζε με μια αξιοσημειώτη στωικότητα και έν�� χαμόγελο που δεν ταίριαζε με την κρισιμότητα των στιγμών.

2329744.jpg

Αυτό άλλωστε δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τόσο από την τετραμερή συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον Α. Τσίπρα, την Α. Μέρκελ, τον Φ. Ολάντ και τον Ζ. Κ. Γιούνκερ, αλλά και από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής.

2329707.jpg

Όπως θα δείτε κι εσείς, ο κ. Τσίπρας δείχνει άνετος και απέναντι στην σφιγμένη Μέρκελ και τον φανερά προβληματισμένο Ολάντ.

2329735.jpg

Μάλιστα, στη Σύνοδο Κορυφής, ούτε ο κατά τα άλλα πλακατζής Ρέντσι δεν είχε όρεξη για αστειάκια, αλλά παρ’ όλ’ αυτά ο πρωθυπουργός δεν φάνηκε να επηρεάστηκε από το βαρύ κλίμα.

2329734.jpg

Η αντίδραση αυτή με δύο τρόπους μπορεί να ερμηνευθεί: Ή ξέρει κάτι ο κ. πρωθυπουργός που δεν ξέρουμε εμείς, ή ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή δεν έχει κατανοήσει ότι κουβαλά στους ώμους του το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.

2329740.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top