Κωνσταντοπούλου: Ηχηρό "ΟΧΙ" στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα

Καλεί την ΕΚΤ να πάρει πίσω την απόφαση για τις τράπεζες

«Σήμερα ο ελληνικός λαός έδωσε μία ηχηρή απάντηση, ένα ηχηρό «όχι» στα τελεσίγραφα και στην απόπειρα τρομοκράτησής του και εκφοβισμού του. Έστειλε ένα μήνυμα δημοκρατίας, αποφασιστικότητας και προσήλωσης στις θεμελιώδεις αξίες της Ε.Ε», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Το μήνυμα είναι ηχηρό και έχει φτάσει από άκρη σε άκρη σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο και θέτει προ των ευθυνών τους εκείνους που φαντάστηκαν ότι ένας λαός θα λύγιζε υπό το βάρος των σειρήνων της διαπλοκής και του πανικού», πρόσθεσε, ενώ με τον χαρακτηριστικό της τόνο υπογράμμισε ότι η δημοκρατία είναι πιο δυνατή από κάθε απόπειρα ολοκληρωτικής επιβολής».

Τέλος, εκτίμησε ότι η ευθύνη βρίσκεται σήμερα στα χέρια και στους ώμους των ηγεσιών, που καλούνται να αρθούν στο ύψος της ευθύνης τους… και στην ιστορικότητα αυτού του μεγάλου όχι, ενώ έριξε ευθύνη και στην ΕΚΤ, γιατί μεταξύ άλλων ήταν κλειστές οι τράπεζες, ζητώντας να άρει την απόφαση της αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top