«Κράξιμο» στον Βαρουφάκη από πολίτη στο Παλαιό Φάληρο!

Αυτός είναι ο λιτός βίος; Έλα να πάμε στις ουρές στις τράπεζες» του είπε.

«Κράξιμο»  στον Βαρουφάκη από πολίτη στο Παλαιό  Φάληρο!
Φραστική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε πολίτης στο Παλαιό Φάληρο, λίγη ώρα αφού ψήφισε σε εκλογικό τμήμα της περιοχής ο υπουργός Οικονομικών, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο συγκεκριμένος πολίτης άρχισε να ακολουθεί τον κ. Βαρουφάκη και να του φωνάζει: «‘Εχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω στην Alpa Bank να δείτε τι γίνεται με τις ουρές;».

Ο υπουργός Οικονομικών φάνηκε να εκνευρίζεται κάποια στιγμή και να του απαντά «ναι, αυτός που βλέπεις είναι ο λιτός βίος» και να ζητά εξηγήσεις από τον πολίτη, ζητώντας να του πει πως λέγεται. «Δημήτρης λέγομαι» ήταν η απάντηση του πολίτη που επέμεινε να δει ο υπουργός την ουρά στις τράπεζες. «Είμαι εξαγριωμένος, είμαι αγανακτισμένος, πάμε στην τράπεζα να δείτε τις ουρές» πρόσθεσε.

«Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε τη δυνατότητα να μας καταψηφίσεις» ανταπάντησε ο Γ. Βαρουφάκης και αποχώρησε,

Ο πολίτης συνέχισε πάντως να λέει στον υπουργό Οικονομικών ενώ έφευγε: «Εγώ ψήφισα ναι και κοιτάξτε πως θα το αξιοποιήσετε».

Προηγουμένως ο κ. Βαρουφάκης είχε διάλογο στον δρόμο με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη (ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ), σε ευγενικό μεν πλαίσιο, αλλά με τον δήμαρχο της περ��οχής να του επισημαίνει: «Προσέξτε να μην διχάσετε τον ελληνικό λαό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top