Παλαιοκρασσάς: Ο Τσίπρας έσπρωξε την Ελλάδα στη χρεοκοπία

«Το διακύβευμα είναι απλό: Ευρώ και διάσωση ή πτώχευση και δραχμή»

«Το διακύβευμα είναι απλό: Ευρώ και διάσωση ή πτώχευση και δραχμή;» διαμηνύει ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς σε μήνυμά του για το δημοψήφισμα.

Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι είχε προειδοποιήσει προεκλογικά για την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή στη δραχμή και τονίζει πως «τώρα ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα».

«H ατζέντα υπαγορεύτηκε από δύο ισχυρά λόμπι του ΣΥΡΙΖΑ: Τους συνδικαλιστές του βαθιού ΠΑΣΟΚ που έχουν μεταναστεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύονται επανάληψη του πάρτι του 1981-89 και τους κρατικοδίαιτους, υπερχρεωμένους μεγαλο-επιχειρηματίες, που περιμένουν τα δάνειά τους να εξανεμιστούν με τη μετατροπή τους σε υποτιμημένες δραχμές (με τη νέα ισοτιμία 1000 δραχμές το 1 ευρώ). Ο Πρωθυπουργός έσπρωξε την Ελλάδα στην πτώχευση χάρη αυτής της μικρής μειοψηφίας του Ελληνικού λαού και ζητά να φορτώσει στον λαό την ευθύνη της επιστροφής στη φτώχεια του 1950» σημειώνει ο ίδιος.

Ο ίδιος σε δραματικούς τόνους προειδοποιεί «ως οικονομολόγος με επιτυχή καριέρα, τόσο ως τραπεζικό στέλεχος, όσο και ως υπουργός και επίτροπος της Ε.Ε. ότι καλά-καλά δεν θα προλάβουμε να αλλάξουμε νόμισμα, γιατί η κόλαση της πτώχευσης θα έρθει με τρομακτική ταχύτητα μόλις ανοίξουν – εάν ποτέ ανοίξουν – οι τράπεζες, που δεν τις έκλεισαν ακόμα και οι κατακτητές μας στην Κατοχή».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι θα χάσει ο πραγματικός λαός που μοχθεί στη δουλειά της πραγματικής οικονομίας και σε ό��ους ενδεχομένως ορέγονται πτώχευση πάραυτα επισημαίνει ότι είναι απίθανο ψέμα το ότι θα σβήσει το χρέος του Δημοσίου: «Η αλήθεια είναι ότι το ύψος του χρέους (που είναι όλο σε ευρώ) θα τριπλασιαστεί σε δραχμές και θα αρχίσουν οι κατασχέσεις κάθε ελληνικής περιουσίας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Δηλαδή θα αντιμετωπίσουμε το απόλυτο χάος, που γνωρίζει εδώ και δεκαπέντε χρόνια η Αργεντινή, απόβλητη από τις αγορές και τις διεθνείς συναλλαγές. Αν οι Έλληνες αναγκαστούμε να ζήσουμε με ό,τι παράγομε, χωρίς εισαγωγές, τότε θα περιοριστούμε στο 50% της σημερινής κατανάλωσης τροφίμων. Αν αυτό δεν είναι πείνα κατοχική!».

Το μήνυμα του κ. Παλαιοκρασσά καταλήγει καλώντας τους Έλληνες να πουν το μεγάλο «ναι»: «Τελικά οι Έλληνες τη�� Κυριακή με την ψήφο τους πρέπει να ματαιώσουν την δεύτερη (μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις των εκλογών) επιχείρηση εξαπάτησης του λαού, που επιχειρεί ο Πρωθυπουργός και να πουν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην διάσωση της Χώρας και των μόχθων μας, μέσα στην προστασία της Ενωμένης Ευρώπης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top