Σημάδια ρήξης στην κυβέρνηση: Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα ζητά βουλευτής των ΑΝΕΛ!

Στο ΥΠΕΘΑ σήμερα ο Τσίπρας μετά το «επεισόδιο» με Καμμένο

Σημάδια ρήξης στην κυβέρνηση: Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα ζητά βουλευτής των ΑΝΕΛ!

Τα πρώ��α σημάδια ρήξης στην κυβέρνηση υπό τις ασφυκτικές συνθήκες και το κλίμα διχασμού με τις οποίες οδηγείται η χώρα στο δημοψήφισμα.

Μετά το «επεισόδιο» με τον Πάνο Καμμένο που κόντεψε να φτάσει στην παραίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει γέφυρες και είναι προγραμματισμένο να βρεθεί σήμερα στις 10 στο υπουργείο του κ. Καμμένου σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα ζητά βουλευτής των ΑΝΕΛ!

Την ίδια ώρα, ήδη οι πρώτες «απώλειες» στο μέτωπο του δημοψηφίσματος είναι ορατές.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποσύρει το δημοψήφισμα και τόνισε πως προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει «ναι» για να μην κουρευτούν οι καταθέσεις.

«Εγώ όταν ψήφισα το Σάββατο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είχα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν capital controls. Η εντολή που έχω λάβει δεν είναι για κλειστές τράπεζες. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, εκπροσωπώ τον μέσο Έλληνα, τον νοικοκύρη με τις 5.000 ή 10.000 ευρώ στην τράπεζα που φοβάται. Δεν έχω εντολή να κουρευτούν οι καταθέσεις» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Πρότεινα στον πρωθυπουργό να το ακυρώσει, στην πολιτική δεν πρέπει να υπάρχουν εγωισμοί. Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αυτό το δημοψήφισμα μόνο θα διχάσει» πρόσθεσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως ίδιος θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα «ανοικτές τράπεζες» και πως προτρέπει να κάνουν το ίδιο και οι πολίτες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top