Παυλόπουλος: αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία

«Αδιαπραγμάτευτη η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη»

Παυλόπουλος: αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία
Μήνυμα για τις ραγδαίες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τασσόμ��νος υπέρ της ανάγκης επίτευξης συμφωνίας με τους εταίρους, με την αφορμή της συνάντησής του με τους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τη σημερινή ημέρα, είναι ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία, η οποία θα δώσει διέξοδο, όχι μόνο στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, αλλά θα δώσει διέξοδο και στο ότι όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι αλληλέγγυοι στο πρόβλημα του καθενός» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι «η θέση της Ελλάδας, αδιαπραγμάτευτη, άλλωστε, είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη» και πρόσθεσε: «Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι, χωρίς να υπολογίζω ούτε ανθρώπινο κόπο και, πολύ περισσότερο, επιμέρους διατάξεις, γιατί ξέρω ότι το πνεύμα του Συντάγματος, αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι προς αυτή την κατεύθυνση».



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top