Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο και στην εκπρόσωπο του κόμματος

Επειδή η Μ. Χρυσοβελώνη τον «άδειασε» για την ανάρτηση με το Άουσβιτς!

Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο και στην εκπρόσωπο του κόμματος
Ένα απίστευτο επεισόδιο διαδραματίσθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο να στήνει «καρτέρι» στην συνάδελφό του και εκπρόσωπο του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, την οποία φέρεται να την έπιασε από το πέτο και να της είπε: «Άντε από δω που σ' έχουμε και σε ταΐζουμε!»

Αφορμή ήταν το γεγονός ότι μετά την ανάρτησή του Δ. Καμμένου στα social media με «πειραγμένη» φωτογραφία του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς, στην οποία η επιγραφή των ναζί “Arbeit Macht Frei” είχε αντικατασταθεί από το … «Μένουμε Ευρώπη» (!) , προκλήθηκε σάλος, ενώ υπήρξε και έντονη αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, με αποτέλεσμα η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία επισήμαινε ότι «η ανάρτηση αυτή δεν απηχεί τις θέσεις μας».

Θεωρώντας προφανώς ότι τον «άδειασε», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε φραστικά στην κ. Χρυσοβελώνη στους διαδρόμους.

«Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Έχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου!» της είπε, ενώ φέρεται μάλιστα να την έπιασε κάποια στιγμή από το πέτο του σακακιού της και να της ζητά επίμονα να του απαντήσει!

Στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί από την Φρουρά της Βουλής με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει, αλλά προειδοποιώντας την φεύγοντας να μην ξανατολμήσει σε ανακοίνωσή της να βάλει το όνομά του!

Η κ. Χρυσοβελώνη μιλώντας σε δημοσιογράφους επιβεβαίωσε το επεισόδιο εις βάρος της και διευκρίνισε ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε με εντολή του προέδρου του κόμματος κ. Π. Καμμένου.

Ανέφερε επίσης ότι όταν υπάρχουν προσωπικές διαφορές πρέπει να λύνονται στα γραφεία και όχι στους διαδρόμους της Βουλής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top