Τρέχουν οι εξελίξεις: Συνεδριάζει εκτάκτως η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα!

Διαδοχικές συναντήσεις και ανησυχία στο Μαξίμου για την συμφωνία

Τρέχουν οι εξελίξεις: Συνεδριάζει εκτάκτως η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα!

​Στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρεται πλέον η διαπραγμάτευση, με το Μέγαρο Μαξίμου να προειδοποιεί μέσω του Γ.Σακελλαρίδη, πως αν η κυβέρνηση απολέσει τη δεδηλωμένη θα προσφύγει σε πρόωρες κάλπες.

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθεί πιθανότατα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για το βαρύ πακέτο μέτρων λιτότητας ύψους 8 δισ. ευρώ.

Ο πρωθυπουργός επιστρέφει από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και θα έχει διαδοχικές συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η κυβέρνηση ανησυχεί μήπως το ΔΝΤ βάλει και άλλα μέτρα στο τραπέζι, γεγονός που ενδέχεται να καταστήσει τη συμφωνία μη πολιτικά διαχειρίσιμη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ανησυχία για την στάση που θα τηρήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αφού μέχρι τώρα αρκετοί βουλευτές (Μητρόπουλος, Λεουτσάκος, Ζερδελής. Διαμαντόπου��ος, Κοδέλας, Λαπαβίτσας) αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν τα μέτρα.

Εν τω μεταξύ, στις Βρυξέλλες παραμένουν για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς και ο επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης Ευ.Τσακαλώτος.

Δείτε επίσης:

Κούραση και απογοήτευση στα πρόσωπα της ελληνικής αποστολής-Νεύρα και εκνευρισμός στο EG

Άρχισαν τα… όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία που προωθεί η κυβέρνηση

Κυβέρνηση: αυτή είναι η πρότασή μας - Δεν θίγει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top