«Βόμβα»Μητρόπουλου στον eniko και στο Star: Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε αυτά τα μέτρα!

Ούτε ο Μιχελογιαννάκης τα ψηφίζει...

«Βόμβα»Μητρόπουλου στον eniko και στο Star: Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε αυτά τα μέτρα!
Μια δήλωση -βόμβα που προδιαγράφει ενδεχομένως εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ��αι αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στο Star και στην εκπομπή enikos του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως δήλωσε τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση στο Eurogroup δεν μπορούν να ψηφιστούν και αυτή είναι και η προσωπική του άποψη!

«Αυτά τα μέτρα είναι σκληρά και μην ρωτάτε ποιος θα τα ψηφίσει. Το ερώτημα είναι ποια κοινωνία και ποια κοινωνική τάξη, των αγροτών, των επιτηδευματιών, των επιχειρηματιών, των συνταξιούχων, με ποια φοροδοτική ικανότητα, με ποιο εισόδημα μπορεί να στηρίξει αυτά τα μέτρα» δήλωσε.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου επέμεινε για το τι θα κάνει ο ίδιος, ο κ. Μητρόπουλος απάντησε: «μα δεν ψηφίζονται αυτά τα μέτρα. Αυτή είναι η άποψή μου. Η προσωπική μου στάση είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι αυτό το πακέτο που έχετε ανά χείρας δεν μπορεί να έρθει στη Βουλή».

Προηγουμένως ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τους «συντρόφους τους» στον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνουν το ίδιο λάθος με την προηγούμενη κυβέρνηση και να μην υπολογίζουν επί πλαστών πλεονασμάτων.

Μιλώντας επίσης στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Channel 9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέφερε ότι μία τέτοια συμφωνία θα αποτελέσει «μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα και ότι θα διευρύνει την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε να σταματήσει» και ότι «δεν πρόκειται να στηρίξει μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά».

“Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ' την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς”, εκτίμησε ο κ. Μιχελογιαννάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει “όχι” σε έναν τέτοιο συμβιβασμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top