Κατερίνα Μάρκου προς Ραχή�� Μακρή: είσαι το «καρφί» της Βουλής!

Τι αμφισβήτησε η Ραχήλ και την εκνεύρισε

Κατερίνα Μάρκου προς Ραχήλ Μακρή: είσαι το «καρφί»  της Βουλής!
Ένας «γλαφυρός» διάλογος έγινε και πάλι σε τηλεοπτικό πάνελ (στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι) στο οποίο συμμετείχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, αν και την «ατάκα» που έβαλε την σφραγίδα στην συζήτηση την είπε αυτή τη φορά συνάδελφός της.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η βουλευτής του Ποταμιού (και πρώην της ΔΗΜΑΡ) Κατερίνα Μάρκου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την διαπραγματευτική τακτική της και για την αδιαφορία, όπως είπε, για τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει την … δυσφορία της και να της ασκεί με τη σειρά της κριτική, αρχικά ότι «είναι εκτός πραγματικότητας» και στη συνέχεια ότι είχε ψηφίσει στην προηγούμενη Βουλή περικοπές σε συντάξεις και κατάργηση συλλογικών συμβάσεων. «Μην μας δουλεύετε κ. Μάρκου!» είπε μεταξύ άλλων στην βουλευτή του Ποταμιού.

Η κα Μάρκου την διέψευσε, υποστηρίζοντας ότι δεν ψήφισε τα συγκεκριμένα μέτρα ούτε η ίδια ούτε η ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση. «Εμείς αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση για την ΕΡΤ. Δεν κρεμόμασταν στο κάγκελο» είπε απευθυνόμενη στην κ. Μακρή. Όπως πρόσθεσε, σε αντίθεση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που την χαρακτήρισε «βολεμένη στο Δημόσιο », η ίδια συνεχίζει να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζει τα προβλήματά του.

Η Ραχήλ Μακρή δεν το έβαλε κάτω και στη συνέχεια την ρώτησε αν έχει δηλώσει ότι εργάζεται στη Βουλή. «Φυσικά και το έχω δηλώσει. Επίσης επειδή εσείς είστε και το καρφί της Βουλής, δεν έχω πρόβλημα» της απάντησε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top