Μήνυση κατά Γ. Στουρνάρα από την Ρ. Μακρή!

Για μεθόδευση Grexit ��αι… διασάλευση δημοκρατικού πολιτεύματος

Μήνυση προτίθεται να καταθέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, το πρωί της Πέμ��της στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη, επειδή κατά την ίδια μεθοδεύει το Grexit αλλά και διασαλεύει το δημοκρατικό πολίτευμα με τις δηλώσεις του.

Η κ. Ρ. Μακρή σε ανακοίνωσή της παραπέμπει μάλιστα στην περίοδο της γερμανικής κατοχής και στους ταγματασφαλίτες, τους οποίους «οι Γερμανοί εκτελούσαν όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν»!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά επίσης από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους του κ. Στουρνάρα που «διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού».

Η Ραχήλ Μακρή αναφέρει επίσης ότι με τις θέσεις που εξέφρασε ότι «η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρε��κοπία και Gretix» ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος «ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει, ούτε στην ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει, αλλά αντίθετα δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα».

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι την ίδια ώρα που του καταλογίζουν τα «μύρια όσα» στο εσωτερικό της χώρας η κ. Μακρή και η κ. Κωνσταντοπούλου, ο Διοικητής της ΤτΕ συμμετέχει σε μία κρίσιμη συνεδρίαση της Στουρνάρας προσπαθεί να χορηγηθούν στην Ελλάδα περισσότερα χρήματα μέσω του ELA και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top