Πανούσης: Όσο πιο πολύ τον χτυπάνε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, τόσο πιο αγαπητός γίνεται για τον λαό

Ο Γιάννης με δύο «ν» δημοφιλέστερος του Βαρουφάκη, σε νέα δημοσκόπηση!

Πανούσης: Όσο πιο πολύ τον χτυπάνε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, τόσο πιο αγαπητός γίνεται για τον λαό

«Όσο σε βρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο περισσότερο σε αγαπάει η κοινωνία». Αυτό συμπεραίνει κανείς βλέποντας τα ποσοστά δημοτικότητας του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην δημοσκόπηση της GPO, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή» στο διάστημα 12 έως και 15 Ιουνίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων.

Παρά τις επιθέσεις που δέχεται ο κ.Πανούσης, από τους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος φαίνεται ότι έχει άλλη άποψη για τον γνωστό εγκληματολόγο και υπουργό.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι πλέον πιο δημοφιλής και από τον ...Γιάνη Βαρουφάκη!

Μπορεί για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, ο κ.Πανούσης να μην είναι επαρκής για την συγκεκριμένη υπουργική καρέκλα, μπορεί για τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του κόμματος Β.Διαμαντόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός να είναι ανεπιθύμητος από την στιγμή που μίλησε για "αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ" και είπε ,ότι επιθυμεί "να διατηρήσει το κεκτημένο Δένδια στο κέντρο της Αθήνας", ωστόσο ο λαός τον βλέπει με άλλα μάτια, κατατάσσοντας τον πολύ υψηλότερα ακόμη και από την πολύπροβεβλημένη πρόεδρο της Βουλής!

Πιο συγκεκριμένα, θετική γνώμη για τον Γιάννη Πανούση έχει το 59,4% όσων συμμετείχαν στη έρευνα της GPO. Δεύτερος σε δημοφιλία είναι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης με ποσοστό 48,3%, ενώ χαμηλότερα κινείται η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία θετική άποψη, έχει το 36,6% των πολιτών ! Πιο κάτω, στο 28% είναι η δημοφιλία του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά.

ipourgoi.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top