Επίθεση σε θεσμούς από Αριστερή Πλατφόρμα: Σε αυτούς θα στοιχίσει η μη συμφωνία!

«Ζητούν την εξόντωση μας, έχουμε εναλλακτικές λύσεις»

Επίθεση σε θεσμούς από Αριστερή Πλατφόρμα: Σε αυτούς θα στοιχίσει η μη συμφωνία!

Επίθεση στους θεσμούς εξαπολύει η Αριστερή Πλατφόρμα, κάνοντας λόγο για ανυποχώρητη μέχρι τέλους στάση των δανειστών, οι οποίοι ζητούν «μέτρα-φωτιά εξόντωσης του ελληνικού λαού και κηδεμονίας της χώρας».

«Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Κομισιόν από την οποία όχι μόνο γίνεται φανερό το τελεσίγραφο που είχαν θέσει οι δανειστές για να σημειωθεί μια επώδυνη συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και το μέγεθος των απαιτήσεών τους, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αξιώνουν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση!» τονίζει η Αριστερή Πλατφόρμα στο κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της.

Εξαπολύοντας σκληρή επίθεση σε όλες τις πλευρές, το δημοσίευμα κάνει λόγο για «υποκριτική ψυχραιμία από τους εκπροσώπους του ευρωατλαντικού κατεστημένου» και προσθέτει: «Ξέρουν πολύ καλά ότι η αποτυχία των διαπραγματεύσεων για συμφωνία θα τους στοιχίσει πανάκριβα και οικονομικά και κυρίως γεωπολιτικά, όπως ήδη προεξοφλούσαν από χτες και πολλά γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Η Ελλάδα διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις οι οποίες παρά τις προσωρινές σοβαρές δυσκολίες, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό και να οδηγήσουν τη χώρα σε ανορθωτική πορεία ανάπτυξης» καταλήγει το κείμενο της Αριστερής Πλατφόρμας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top