Τα… καλαμπούρια του Σόιμπλ�� που… «πάγωσαν» τους συνεργάτες του

Το υπονοούμενο στον Γ. Βαρουφάκη κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο

Τα… καλαμπούρια του Σόιμπλε που… «πάγωσαν» τους συνεργάτες του

​Μπορεί στην Ελλάδα ο Β. Σόιμπλε να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, όμως κάποιες φορές προσπαθεί να είναι πιο χαλαρός, κάνοντας πλάκα με τους συνεργάτες του, οι οποίοι όμως πολλές φορές δεν την… «πιάνουν».

Έτ��ι λοιπόν, όπως γράφει το περιοδικό Der Spiegel, την περασμένη Πέμπτη, λίγο πριν ξεκινήσει για μια συνάντησή του με την Α. Μέρκελ στην καγκελαρία, επεφύλαξε μεγάλο χουνέρι στους συνεργάτες του.

«Πιθανώς θα με απολύσει. Θα μου αφαιρέσει το υπουργείο», τους είπε, αφήνοντάς τους… κόκκαλο. Βλέποντας όμως τον τρόμο στα μάτια τους, άρχισε να γελά λέγοντάς τους ότι έκανε απλά… πλάκα.

Μια γεύση όμως από το… χιούμορ του κ. Σόιμπλε είχε την ευκαιρία να πάρει και ο Γ. Βαρουφάκης κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Βερολίνο.

Διότι, όπως έγραψε και το star. gr, μπορεί να πρόσφερε στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών σοκολατάκια, αλλά όχι για να τον… γλυκάνει, αλλά για να τον ηρεμήσει.

«Γιάνη πάρε ένα. Κάνει καλό στα νεύρα. Θα το χρειαστείς», του είπε σύμφωνα με το Spiegel, το οποίο όμως δεν μας αποκαλύπτει την αντίδραση του κ. Βαρουφάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top