Δεν θέλει τηλέφωνα... Siemens η Κωνσταντοπούλου-Ακύρωσε την απόφαση για σχετική παραγγελία

"Δεν ήξερα τίποτα. Θα αποκαλυφθούν αυτοί που υπονομεύουν τη μάχη κατά της διαφθοράς"

​Ανακάλεσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Κοινοβουλευτική Διαφάνεια για προμήθεια της Βουλής με 40 τηλέφωνα, εκ των οποίων τα 25 είναι ...από τη γερμανική Siemens.

Η παραπάνω απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις δεδομένης της πρόθεσης της κας Κωνσταντοπούλου να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση του σκανδάλου της Siemens στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η πρόεδρος της Βουλής φάνηκε να έχει πλήρη άγνοια για την επίμαχη απόφαση της προμήθειας, δηλώνοντας ότι «έχει ανακληθεί η απόφαση που παρεισέφρησε», διαμηνύοντας ότι «θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί, που υπονομεύουν τη μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς».
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αμφισβητεί την εγκυρότητα της εξωδικαστικής συμφωνίας συμβιβασμού που έγινε το 2012 μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Siemens και προτίθεται να καλέσει στη Bουλή τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top