ΜΕΓΑΛΗ η νύχτα για την Ελλάδα: ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιούνκερ-Τσίπρα

Συνεχίζεται η συζήτηση σε δείπνο εργασίας

ΜΕΓΑΛΗ η νύχτα για την Ελλάδα: ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιούνκερ-Τσίπρα

​Η έκτακτη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξεκίνησε στις 21:30 (ώρα Ελλάδος) στις Βρυξέλλες και κράτησε περίπου 90 λεπτά.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν, οι συνομιλίες συνεχίστηκαν στο δείπνο εργασίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζονται πολλές πτυχές της συμφωνίας. Εκεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

sghsghsfgh.jpg
To tweet του πρωθυπουργού για τη συνάντηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αποψινή συνάντηση αναμένεται να αποφασιστεί η διαδικασία της συνεργασίας που θα ακολουθηθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι το Euroworking Group ανέβαλε για την Πέμπτη το απόγευμα την προγραμματισμένη για την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη, ενώ ο κ. Βίζερ συνόδευσε σήμερα τον Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την είσοδό του στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εν τω μεταξύ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν συμμετέχει στην αποψινή κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσιπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Ο «τσάρος» του Υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στην... Αθήνα και τον πρωθυπουργό από το οικονομικό επιτελείο συνοδεύει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γεγονός που απέφυγε να σχολιάσει ο κ.Βαρουφάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top