Συμφωνεί η Βαλαβάνη με την παραχώρηση 12 στρεμμάτων στο Ελληνικό για διαχείριση απορριμμάτων

«Δίκαιο» χαρακτήρισε το αίτημα 4 δήμων της περιοχής

Συμφωνεί η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών, κ. Νάντια Βαλαβάνη με την παραχώρηση 12 στρεμμάτων στο Ελληνικό για διαχείριση απορριμμάτων.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός ενημερώθηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστο Καπάνταη, για το αίτημα των Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την παραχώρηση χώρου περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Ο παραπάνω χώρος χαρακτηρίζεται από τους ίδιους «απολύτως απαραίτητος» προκειμένου να υλοποιηθεί τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των παραπάνω Δήμων. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών δήλωσε:

«Πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα να παραχωρηθεί χώρος περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων.

Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top