Πολύ πλάκα: Ο Σόιμπλε, η μικρή Ρίκε και ο… Βαρουφάκης!

Δείτε μια… διαφορετική συνέντευξη του γερμανού ΥΠΟΙΚ

Πολύ πλάκα: Ο Σόιμπλε, η μικρή Ρίκε και ο… Βαρουφάκης!

Μπορεί ο Σόιμπλε να ξεφεύγει με περίτεχνες… ντρίμπλες από τις δύσκολες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο βρήκε τον δάσκαλό του... με τη μικρή Ρίκε!

Η μικρή κοπελίτσα, δημοσιογράφος σχολικής ηλικίας, πήρε μια μίνι συνέντευξη από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, ρωτώντας τον για τον Βαρουφάκη και προσφέροντάς του… σοκολατάκια!

«Εδώ είστε μαζί με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, Σας βλέπουμε λίγο θυμωμένο, τι έχει ακριβώς συμβεί;» ρώτησε η Ρίκε τον Σόιμπλε, δείχνοντας του μια φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ στη Γερμανία.

«Α! Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών!» αναφώνησε ο Σόιμπλε και πρόσθεσε: «Επειδή ακριβώς εκείνοι έχουν πάρα πολλά χρέη και ξοδεύουν παραπάνω απ’ όσα έχουν και μπορούν, είπαμε στον υπουργό: “Εντάξει, θα σας δανείσουμε και θα σας βοηθήσουμε να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, όμως πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα βγάζετε”!».

Η Ρίκε στη συνέχεια είπε στον Σόιμπλε ότι του έχει φέρει ένα μικρό δώρο, σοκολατάκια με τη μορφή του ευρώ.

«Μπορεί να βοηθήσει η σοκολάτα σε ενέργεια στη δουλειά σας!» είπε η μικρούλα δημοσιογράφος.

«Αχά!» αποκρίθηκε ο Σόιμπλε και συνέχισε: «Θα πάρω μερικά και για τους Έλληνες ομολόγους μου, μπορεί να βοηθήσει και εκείνους. Συμφωνείς;».

«Ναι» είπε η μικρή Ρίκε, αν μη τι άλλο έκανε τον «σκληρό» Σόιμπλε να χαμογελάσει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top