Καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες για την εξεταστική για τα μνημόνια

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Καταθέτουν σήμερα οι πρώτοι μάρτυρες στην Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια. Πρόκειται για τεχνοκράτες...

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος καταθέτει ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ Τάκης Αθανασόπουλος και ακολουθούν οι κκ Παναγιώτης Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, Βασίλης Κορκίδης από την Γενική Συνομοσπονδία Εμπόρων και Κωνσταντίνος Κόλλιας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Athanasopoulos.jpglia.jpg

T.Αθανασόπουλος Π.Λιαργκόβας


kor.jpgkolias.jpg

Β.Κορκίδης Κ.Κόλλιας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Βίτσας, γνωστοποίησε ότι απέστειλε αίτημα προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με το οποίο ζητά να σταλούν στα μέλη της όλες οι δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από την ελληνική πλευρά.

Τα μέλη της συμφώνησαν, μετά από σχετική πρόταση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου, να ζητήσουν να τους αποσταλούν τα πρακτικά από όλες τις σχετικές συνεδριάσεις του ΔΝΤ, των συνόδων κορυφής και του Eurogroup.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Η επιτροπή θα συνεδ��ιάζει δύο φορές την εβδομάδα και τα μέλη της δεν θα αμείβονται.

BINTEO STAR, LIVE U

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top