ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ο Μιχελογιαννάκης: «Δεν θα κάνω κωλοτούμπα! Δεν θα φύγω εγώ, να φύγουν αυτοί»

Έξαλλος με τη συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ο Μιχελογιαννάκης: «Δεν θα κάνω κωλοτούμπα! Δεν θα φύγω εγώ, να φύγουν αυτοί»

​Απασφάλισε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μιχελογιαννάκης, στην εκπομπή του Star, Live U, εκφράζοντας ανοιχτά τις αντιρρήσεις του για τη συμφωνία και τα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Είναι δυνατόν να ξεπουλήσω τον κόσμο και να κάνω κωλοτούμπα στις αρχές μου;», αναρωτήθηκε ο κ. Μιχελογιαννάκης, αναφερόμενος στις αλλαγές που ετοιμάζονται στους συντελεστές του ΦΠΑ.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι στηρίζει μόνο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο χαρακτήρισε «προεκλογικό συμβόλαιο» που υπέγραψε με την κοινωνία και σημείωσε:

«Αριστερά σημαίνει ανακατανομή πλούτου. Πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Από κάπου θα τα πάρουμε και κάπου θα τα δώσουμε».

Ερωτηθείς για το τι πρόκειται να κάνει, όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, μιας και όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του είναι κάθετα αντίθετος μ’ αυτή και αν προτίθεται να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής ξεσπάθωσε:

«Από που να φύγω; Από ένα κόμμα που μεταλλάσσεται; Φεύγεις όταν διαφωνήσεις με τις αρχές με τις οποίες εκλέχθηκες. Γιατί έγινε συνέδριο; Άλλαξε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ; Αν είναι θα φύγουν αυτοί, όχι εγώ».

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει ιδρύσει μία ακόμα τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ονόμασε… αντιμνημονιακή, παρ’ όλ’ αυτά δεν θέλησε να πει πόσοι είναι οι βουλευτές που προσχώρησαν στην τάση αυτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top