ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: H Κωνσταντοπούλου ζήτησε τα ρέστα από αστυνομικό γιατί εμπόδιζε διαδηλωτές -BINTEO

Σύξυλος έμεινε ο ένστολος όταν του ζήτησε να ανοίξει δρόμο να πάει η πορεία στη Βουλή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: H Κωνσταντοπούλου ζήτησε τα ρέστα από αστυνομικό γιατί εμπόδιζε διαδηλωτές -BINTEO

Πρωτοφανές! Η πρόεδρος της Βουλής «βάζει» χέρι στους αστυνομικούς, επειδή ανέκοψαν την πορεία των διαμαρτυρόμενων εργαζόμενων στα νοσοκομεία προς την Βουλή.

Ακόμη ένα επεισόδιο ��ε πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξελίχτηκε το πρωί της Τετάρτης! Η πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, ζήτησε «τα ρέστα» από τους ένστολους, που είχαν αναλάβει την φύλαξη του πρωθυπουργικού Μεγάρου.

Με το γνωστό της ύφος, που συνήθως γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στα τηλεοπτικά πάνελ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλησίασε έναν από τους αστυνομικούς και τον ρώτησε «Σε ποια δύναμη ανήκετε;». To όργανο της τάξεως της απάντησε, ωστόσο η κα Κωνσταντοπούλου συνέχισε να του λέει «μου κατήγγειλαν πολίτες ότι είναι από τις νοσηλευτικές ενώσεις της χώρας, διαμαρτύρονται και εσείς δεν τους αφήσατε να περάσουν».

Ο αστυνομικός απορημένος και σαστισμένος από την αντίδραση της, την ρώτησε «να περάσουν; να περάσει η πορεία;»

«Από ποιον έχετε εντολή; Εγώ έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί και να καταθέσει ψήφισμα. Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση; Δεν έχετε δικαίωμα να κλείσετε την πρόσβαση στην Βουλή...» του είπε σε έντονο ύφος η κα Κωνσταντοπούλου, με τον αστυνομικό να προσπαθεί απεγνωσμένα να της εξηγήσει ότι αυτές τις εντολές έχει και αυτές εκτελεί.

Η κα Κωνσταντοπούλου επέμεινε πως δεν μπορεί η πρόσβαση στην Βουλή να είναι κλειστή.

Λίγο έλειψε ο αστυνομικός να φωνάξει... "βοήθεια, βοήθεια"

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (naftemporiki)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top