Μηλιός: Μια καθυστέρηση πληρωμών δεν έχει επιπτώσεις για τη θέση της χώρας στο ευρώ

Νέα ΒΟΜΒΑ από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Πρώτη ανάρτηση: 19/05/2015, 23:55

Μηλιός: Μια καθυστέρηση πληρωμών δεν έχει επιπτώσεις για τη θέση της χώρας στο ευρώ

​Μια δήλωση που θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις έκανε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, σε εκδήλωση που οργάνωσε το «Κόκκινο δίκτυο» του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητές μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Μηλιός υποστήριξε ότι μια καθυστέρηση π��ηρωμών δεν θα έχει καμία επίπτωση ως προς τη θέση της χώρας στο ευρώ, επικαλούμενος δηλώσεις ξένων αξιωματούχων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τον κ.Μηλιό, η κυβέρνηση πρέπει να υποστηριχθεί, προκειμένου να εμμείνει στις προεκλογικές δεσμεύσεις. Το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε διαφωνίες σε θέσεις που έχει διατυπώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μεταξύ των οποίων ότι, συμφωνεί με το 70% του μνημονίου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες, γιατί αυτή η τακτική οδηγεί σε αδιέξοδο.

Στην εκδήλωση καταγράφηκαν θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ενώ ασκήθηκε και κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, την ώρα που το Μαξίμου τρέχει για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top