Κομισιόν: Δεν έγραψε ο Γιούνκερ το κείμενο, ούτε θα έρθει με άσπρο άλογο να σώσει την Ελλάδα

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Κομισιόν: Δεν έγραψε ο Γιούνκερ το κείμενο, ούτε θα έρθει με άσπρο άλογο να σώσει την Ελλάδα

Ξεκάθαρο μήνυμα πως ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κλόντ Γιούνκερ δεν θα αναλάμβανε μονομερή πρωτοβουλία για συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης-δανειστών, στέλνουν οι Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες, Θ.Αθανασίου στο κεντρικό δελτίο του σταθμού με την Μάρα Ζαχαρέα, το κείμενο που δημοσίευσε το vima.gr και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ��δεν υπάρχει».

Πηγή της Κομισιόν, που γνωρίζει καλά τα μέσα και τα έξω αναφέρει ότι «πρόκειται για ένα σημείωμα, το οποίο περιέχει κάποιες θέσεις της ελληνικής πλευράς. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Το να το πάρει κάποιος αυτό και να το παρουσιάσει ως κείμενο συμφωνίας είναι τελείως άτοπο».

«Ο Γιούνκερ δεν θα κατέβει με ένα άσπρο άλογο για να πείσει την ελληνική πλευρά να κάνει το ένα ή το άλλο, ή να σώσει την Ελλάδα από την καταστροφή» προσθέτει η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των θεσμών, σημειώνοντας ωστόσο ότι η πρόοδος αυτή δεν εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top