Άναψαν τα αίματα on air: Κατρούγκαλος εναντίον Βρούτση και Λυκούδη

Με αφορμή τον χαρακτηρισμό για «τρόικα εσωτερικού»

Άναψαν τα αίματα on air: Κατρούγκαλος εναντίον Βρούτση και Λυκούδη
«Φωτιά» έβαλε μία δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Spiegel που τονίζει πως κύκλοι των δανειστών χαρακτηρίζουν σχεδόν ως «προσβολή» την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις επαναπροσλήψεις, είπε: «Σε όλη την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς ουδέποτε τέθηκε ζήτημα να μην περάσουμε το νομοσχέδιο για την ανάκτηση των απολύσεων. Τέθηκε μόνο από την τρόικα εσωτερικού, δηλαδή από τη ΝΔ και το Ποτάμι».

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Τρόικα εσωτερικού είναι τα κόμματα;» απάντησε οργισμένος ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

«Υπάρχει και άλλη τρόικα, άλλα τρία κόμματα. Δεν επιτρέπεται σε έναν υπουργό να διαχωρίζει τα κόμματα με τέτοιον τρόπο. Εγώ δεν θα το επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να θεωρήσει ότι υπάρχει άλλη μία τριάδα, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή» είπε ενοχλημένος ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

«Λοιπόν, θα ζητήσει συγνώμη» είπε εκ νέου ο κ. Βρούτσης.

«Προσβάλει τη μισή Ελλάδα και οδηγεί σε διχασμό τη συζήτηση» τόνισε ο κ. Λυκούδης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι αναφερόταν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ιάσωνα Φωτήλα που είχαν χαρακτηρίσει μονομερή ενέργεια την ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο: «Επομένως, εκφράστηκαν τροϊκανότερα των τροϊκανών και δικαιολογούν την τοποθέτησή μου».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top