Μάλωσαν για το… χαρτί τουαλέτας στην Βουλή!

Μύρισε… μπαρούτι – Όλο το παρασκήνιο

Μάλωσαν για το… χαρτί τουαλέτας στην Βουλή!

​Για το… χαρτί υγείας «σφάχτηκαν» την Δευτέρα στην Βουλή! Όχι δεν ξέμειναν οι τουαλέτες από υλικό, αλλά τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ.Λεουτσάκος θυμήθηκε κάποια προεκλογική συνέντευξη της βουλευτού της ΝΔ, Σ. Βούλτεψη.

newego_LARGE_t_1101_54365700.jpgDSC_0183.jpg
Σ.Βούλτεψη Στ.Λεουτσάκος

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης του νέου διοικητή του ΟΓΑ, Αθ.Μπακαλέξη, στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Ο κ.Μπακαλέξης υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

mpakaleksis_athanasios.jpg
Αθ.Μπακαλέξης

Αυτό ήταν κάτι που έθιξε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε οι τελευταίοι μιας στρατιάς συμβούλων, συγγενών, κομματικών στελεχών που διορίζονται πριν έρθει το νέο Μνημόνιο. Το έργο "πρώτη φορά Αριστερά" θέλει ακόμα και από τους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, οι 11 να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, υπενθυμίζοντας το προεκλογικό επιχείρημα με το χαρτί υγείας. «Όσα λέτε, έχουν τόση σχέση με την αλήθεια, όσο και αυτά που λέγατε ότι, δεν θα έχουμε χαρτί υγείας» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Βούλτεψη.

«Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχ�� πει ποτέ. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Αν θέλετε να πάτε να βρείτε την εκπομπή απομαγνητοφωνημένη και θα δείτε ότι δεν το έχω πει. Είμαι θύμα τρολαρίσματος. Μπορώ να λέω κι εγώ ότι ο Λεουτσάκος βγαίνει και λέει να πάμε στη δραχμή και άλλα τέτοια» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Η πρώην υπουργός εμφανώς εκνευρισμένη, προειδοποίησε με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση όποιον τη στοχεύσει ξανά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top