Κόντρα ΠΑΣΟΚ με Κουβέλη και σκληρή κριτική Καρύδη

Λόγω της νέας διάψευσής του ότι του προτάθηκε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος

Κόντρα ΠΑΣΟΚ με Κουβέλη και σκληρή κριτική Καρύδη
Νέα κόντρα του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Κουβέλη προκαλεί ο ισχυρισμός του απερχόμενου προέδρου της ΔΗΜΑΡ, όπως σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ότι δεν τον προσέγγισαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος προκειμένου να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόταση είτε από τον κ. Σαμαρά είτε από τον κ. Βενιζέλο. Εγώ είχα συλλογική απόφαση στο συνέδριο, σύμφωνα με την οποία εμείς δεν θα ψηφίζαμε τον οποιοδήποτε Πρόεδρο» υποστήριξε ο κ. Κουβέλης.

Σήμερα στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ άσκησε σκληρή κριτική ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

«Δυστυχώς ο κ. Κουβέλης συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως - όπως χθες σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα - σχετικά με το αν του έγινε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κάτι που βέβαια έχει επιβεβαιώσει κατηγορηματικά ο άλλοτε στενός συνεργάτης του και σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σπύρος Λυκούδης με δηλώσεις του, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Κουβέλης είχε αποδεχθεί την πρόταση, άλλο αν μετά άλλαξε γνώμη» τόνισε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατέληξε: «Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο κ. Κουβέλης επιμένει να ψεύδεται; Μήπως περιμένει από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να τον “αξιοποιήσουν” παρά τον διασυρμό που του επιφύλαξαν προεκλογικά;». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top