Λαπαβίτσας: Να παραμείνει στο τραπέζι η ρήξη, δεν βλέπω συμφωνία τον Μάιο

«Δεν είμαστε εδώ για να πετύχουμε απλώς κάτι λίγο καλύτερο»

Λαπαβίτσας: Να παραμείνει στο τραπέζι η ρήξη, δεν βλέπω συμφωνία τον Μάιο
Την εκτίμηση ότι πιθανόν να μην υπάρξει συμφωνία ούτε τον Μάιο μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών εξέφρασε ο Κώστας Λαπαβίτσας.
«Δεν βλέπω πως θα συμφωνήσουμε με τρόπο συμβατό με το πρόγραμμά μας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Σκάι και πρόσθεσε: «Είναι πολύ επικίνδυνο το κλίμα "υπογράψτε όπως-όπως" από τα ΜΜΕ, αν και υπάρχει έλλειψη ρευστότητας, με το δημόσιο να μην μπορεί να εκπληρώσει τις πληρωμές του σε κανονική βάση. Το θέμα όμως είναι τι θα υπογράψουμε».
Ο κ. Λαπαβίτσας υπογράμμισε πως «δεν πρέπει να φύγει το θέμα της ρήξης από το τραπέζι» για να συμπληρώσει: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να πετύχουμε απλώς κάτι λίγο καλύτερο».
«Εμείς νοιώθουμε βαριά την ευθύνη και δεν θα κάνουμε σκόντο σε ασφαλιστικό, δημοσιονομικά. Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να φύγει, ο ΕΝΦΙΑ είναι άδικος φόρος. Να απαλλαγούμε από τους φόρους για να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας» τόνισε στη συνέχεια, ο κ. Λαπαβίτσας για να προσθέσει ότι δεν βλέπει «καμία μεγάλη διάσταση απόψεων μεταξύ των εταίρων».
Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ��λεσε «να μην υπερβάλλουμε για την κοινή δήλωση Τσίπρα-Γιούνκερ καθώς ο πρόεδρος της Κομισιόν έχει μικρή επιρροή», ενώ ξεκαθάρισε πως «αν υπάρξει ξεκάθαρη απόφαση του λαού στη λαϊκή ετυμηγορία, θα συμμορφωθούμε».
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top