H Bild αποκαλύπτει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού που έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο;

Η υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο

H Bild αποκαλύπτει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού που έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο;

​Η γερμανική Bild αναφέρεται στο όνομα του Αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, στον τίτλο του δημοσιεύματος έχει βάλει ερωτηματικό, όσον αφορά το όνομα του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει: «Ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απογοητεύει όλο και περισσότερο με την πολιτική του, ενώ μέλη της κυβέρνησής του φαίνεται να χάνουν την εμπιστοσύνη τους...

Ένας αναπληρωτής υπουργός φέρεται να μετέφερε από ελληνικό λογαριασμό στο Λουξεμβούργο 80.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός επειδή φοβήθηκε ένα ενδεχόμενο Grexit θέλησε να στείλει τα χρήματα του στο εξωτερικό. Στο Λουξεμβούργο τα λεφτά του θα είναι ασφαλή από μια πιθανή έξοδο από το ευρώ, αντίθετα με την Ελλάδα και την επιστροφή στη δραχμή.

Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει σε ερωτήσεις της Bild».

Να σας υπενθυμίζουμε ότι όταν είχε κυκλοφορήσει το δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας, κύκλοι του Μαξίμου είχαν ζητήσει από την εφημερίδα να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αναπληρωτή υπουργού, το ποσό και τα στοιχεία του λογαριασμού.

Τότε, όπως σας ενημέρωσε παλαιότερα το star.gr, η εφημερίδα «Μακεδονία» αναφερόμενη στο θέμα τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα του Αναπληρωτή υπουργού διότι δεσμεύεται από το τραπεζικό απόρρητο, ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης και σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η Bild αποκαλύπτει το όνομα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top