Κομισιόν: Πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στις διαπραγματεύσεις

Δηλώσεις του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ.Σχοινά

Κομισιόν: Πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στις διαπραγματεύσεις

​«Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της είχαν εποικοδομητικές συνομιλίες για την ελληνική κρίση χρέους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά απομένει να γίνει περισσότερη δουλειά». Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς

«Το Brussels Group συνεδρίασε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και εξακολουθεί να συνεδριάζει» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με τον κ.Σχοινά, οι συζητήσεις συνεχίζονται «εντατικά κα�� εις βάθος» και υπάρχει περίπτωση σύγκλισης των δύο πλευρών χάρη στο παραγωγικό κλίμα, σύντομα.

«Το γεγονός πως οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε βάθος, με όλους τους εμπλεκόμενους "παίκτες" είναι από μόνο του αρκετά παραγωγικό και ελπίζουμε πως το παραγωγικό κλίμα και η ένταση των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει σε σύγκλιση. Το επόμενο βήμα είναι το Eurogroup της 11ης Μάϊου, όμως οποιαδήποτε εξέλιξη πριν από την ημερομηνία αυτή θα ήταν ευπρόσδεκτη» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top