ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: «Αν σε 1 εβδομάδα δεν κλείσει συμφωνία, θα ανοίξουν οι κάλπες»

Δείτε γιατί άλλαξε σήμερα τακτική ο Τσίπρας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: «Αν σε 1 εβδομάδα δεν κλείσει συμφωνία, θα ανοίξουν οι κάλπες»

​Η σημερινή συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στις Βρυξέλλες και όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το αυριανό Eurogroup ��ρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, αναφερόμενη στο «χαρτί» των εκλογών και την «απειλή» του δημοψηφίσματος, αποκάλυψε ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός ήθελε να πάει πακέτο… όλη τη διαπραγμάτευση για τον Ιούνιο, γιατί ήξερε ότι... τότε θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και τα εργασιακά και ταυτοχρόνως, θα είχε ως όπλο του, την απομείωση του ελληνικού χρέους».

Ωστόσο, όπως είπε η κα Μακρή, ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε σήμερα τακτική, ζητώντας ένα έκτακτο Eurogroup στο τέλος Απριλίου, διότι «δεν φτάνουν τα λεφτά. Ακόμη και αν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα πάνε στην Τράπεζα της Ελλάδος, την βγάζουμε μέχρι… τα μέσα Μαΐου».

«Αφού δεν ήρθανε λεφτά από πουθενά αλλού, ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξει στρατηγική και να την κάνει πιο ευέλικτη, χωρίς ωστόσο να πάρει σκληρά μέτρα. Αν οι εταίροι βρουν άλλους τρόπους, έξυπνες λύσεις ή αν εμείς πάμε έξυπνες προτάσεις και εκείνοι βάλουν νερό στο κρασί τους, τότε υπάρχει πιθανότητα να έχουμε συμφωνία τις προσεχείς ημέρες. Αν όμως δεν υπάρξει συμφωνία μέσα σε μία εβδομάδα, τότε όπως λένε και πολλές φωνές μέσα στην κυβέρνηση, πάμε για... πρόωρες εκλογές» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top