Ο Κουβέλης απαντά στον Σαμαρά: Δεν είπε αλήθεια, δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για ΠτΔ

«Δεν θα δεχόμουν ακόμη και εάν μου γινόταν»

Ο Κουβέλης απαντά στον Σαμαρά: Δεν είπε αλήθεια, δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για ΠτΔ
Με τη φράση «δεν είναι ακριβές, δεν είναι αληθές» διέψευσε ο Φώτης Κουβέλης όσα δήλωσε χθες σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σαμαράς περί πρότασης στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να δικαιολογήσει ο κ. Σαμαράς τη δική του πολιτική αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν έτοιμος να πάει στις εκλογές και αυτό φάνηκε από την επιλογή του κ. Δήμα, η οποία ήταν “στενή” υποψηφιότητα, Δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο σε εμένα, ούτε τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά ούτε του κ. Βενιζέλου. Εγώ πληροφορήθηκα από την Καθημερινή ότι υπήρχαν σκέψεις να είμαι υποψήφιος. Δεν είχα καμία συζητήση επ’ αυτού» τόνισε στον Σκάι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, ακόμη και αν του γινόταν μια τέτοια πρόταση, δεν θα δεχόταν: «Ήταν πολιτική μας απόφαση για να ανοίξει ο δρόμος και να πάει η χώρα στις εκλογές. Εγώ ήμουν αυτός που στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ έκανα την εισήγηση, που πέρασε σχεδόν ομόφωνα, να μην ψηφιστεί κανένας για ΠτΔ».
Τέλος, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και υπογράμμισε πως πρέπει η κυβέρνηση να πάει «σε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους εταίρους».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top