ΝΔ: Εξαγγέλλει μέτρα που είναι νομοθετημένα η κυβέρνηση!

Για «κίνηση λαϊκισμού» κάνει λόγο ο Οικονόμου

ΝΔ: Εξαγγέλλει μέτρα που είναι νομοθετημένα η κυβέρνηση!

Βέλη στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Οικονόμου, λέγοντας ότι εξαγγέλλει νομοθετημένα μέτρα για χάριν του λαϊκισμού.

«Με μια ακόμα κίνηση λαϊκισμού εξαγγέλλει μέτρα για την κοινωνία όταν αυτά τα μέτρα είναι ήδη νομοθετημένα και ενταγμένα στον τρέχοντα προϋπολογισμό» τόνισε ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της ΝΔ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, τόσο το κοινωνικό τ��μολόγιο της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ όσο και τα κοινωνικά παντοπωλεία ήδη υπάρχουν, ενώ και τα συσσίτια για τους απόρους από τους Δήμους και την Εκκλησία είναι σε λειτουργία. Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι γίνεται ήδη κανονικά και η πρόσβαση όλων των ασφαλιστών στα δημόσια νοσοκομεία.

«Η ΝΔ στηρίζει ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε μέτρα ανακουφίζουν τη ζωή των ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα» διευκρίνισε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι πρέπει με υπευθυνότητα να εξασφαλίζονται τα ανάλογα δημοσιονομικά ισοδύναμα για να μην μπούμε πάλι στον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων.

Ο κ. Οικονόμου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για την άρνησή της να υιοθετήσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που η κυβέρνηση Σαμαρά εφήρμοσε πιλοτικά στις 13 περιφέρειες και θα εφαρμοζόταν σε όλη την επικράτεια από το β’ εξάμηνο του 2015.

«Έρχεται, τελικά, η ώρα που ο καθένας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο» καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top