Κ. Λαπαβίτσας: «Ή θα υποκύψουμε στους δανειστές ή θα πάμε σε ρήξη»

«Αυτά που προτείνουν οι δανειστές δεν είναι έντιμα»

Κ. Λαπαβίτσας: «Ή θα υποκύψουμε στους δανειστές ή θα πάμε σε ρήξη»

​Ρήξη με τους δανειστές ζητά για μια ακόμα φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Λαπαβίτσας, καθώς όπως είπε οι δανειστές ζητούν από την κυβέρνηση να υποκύψει.

«Η κυβέρνηση και όλος ο ελληνικός λαός θα πρέπει να διαλέξει. Δεν υπάρχουν 1.000 τρόποι για να γίνουν τα πράγματα. Ή θα κάνουμε αυτό που μας λένε οι δανειστές, γιατί τους βλέπω με πολύ σκληρές θέσεις, που αντιβαίνουν στο πνεύμα και στο γράμμα της κυβέρνησής μας, ή θα πρέπει να διαλέξουμε την πορεία της ρήξης. Να μην κάνουμε πίσω. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βρεθεί κάτι μαγικό, δεν γίνεται», είπε στα Παραπολιτικά 90,1, o κ. Λαπαβίτσας.

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα της ρήξης το έχουν θέσει και υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε ότι η ρήξη αυτή θα έχει να κάνει με τον τρόπο παροχής ρευστότητας στην οικονομία.

Ασκώντας τέλος δριμεία κριτική στους δανειστές, ο κ. Λαπαβίτσας δήλωσε ότι αυτά που προτείνουν οι δανειστές δεν είναι έντιμα.

«Δεν πρέπει να υποκύψουμε στους δανειστές τη στιγμή αυτή. Αν συνεχίσουμε στο πρόγραμμα των δανειστών θα έχουμε τελειώσει. Να με πείσει κάποιος ότι ο συμβιβασμός είναι έντιμος, γιατί αυτά που προτείνουν οι εταίροι δεν μου φαίνονται πολύ έντιμα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top