ΠΑΣΟΚ: Η χώρα σέρνεται και υποβαθμίζεται εβδομάδα με την εβδομάδα

«Δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο εγκλωβισμός σε δημαγωγικές υποσχέσεις»

Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονο��ία, ασκεί το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, στην οποία την κατηγορεί ότι δεν έχει κανένα σχέδιο διαπραγμάτευσης παρά μόνο «εγκλωβισμός σε δημαγωγικές υποσχέσεις».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε πει ότι θα δούμε πώς θα βγει η εβδομάδα της Διακαινησίμου. Η γραμμή της κυβέρνησης έχει γίνει πλέον προφανής. Της αρκεί η χώρα να σέρνεται και να υποβαθμίζεται εβδομάδα με εβδομάδα και αυτή να χαίρεται γιατί η απόλυτη καταστροφή δεν ήρθε ακόμη και αυτή ζει την εμπειρία της εξουσίας.

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που νομίζουν ότι πίσω από αυτά υπάρχει ένα φοβερό σχέδιο «σκληρής» διαπραγμάτευσης και συμφωνίας την τελευταία στιγμή, όταν η κυβέρνηση θα έχει δήθεν πετύχει όσα περισσότερα μπορούσε από την Ευρώπη και το ΔΝΤ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνον ο εγκλωβισμός σε δημαγωγικές υποσχέσεις και ακόμη χειρότερες ψευδαισθήσεις και τυχοδιωκτισμούς. Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα τα δεδομένα και οι συσχετισμοί δυστυχώς χειροτερεύουν.

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι. Ο δρόμος της υπευθυνότητας που καταγγέλθηκε, απαξιώθηκε, συκοφαντήθηκε και καταψηφίστηκε και ο δρόμος της ασύντακτης και βαθιάς εθνικής περιπέτειας που ούτε παρουσιάστηκε στο λαό, ούτε υπερψηφίστηκε. “Γυριστή” χωρίς κόστος δεν υπάρχει και η πρόσκρουση στο αδιέξοδο δεν θα έχει οπαδούς, παρά τις εντυπώσεις».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top