Νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στα ΜΜΕ

Γιατί έδειξαν ότι οι αναρχικοί έγραψαν συνθήματα έξω από τη Βουλή!

Νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στα ΜΜΕ

Νέα επίθεση εις βάρος των ΜΜΕ εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την κριτική που άσκησε χθες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με «υπονοούμενα» για τις διευκολύνσεις που τους παρέχονται (για την άσκηση της εργασίας τους).

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε αρχικά, σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, ότι δεν είναι τυχαίο το timing που γράφτηκαν τα συνθήματα στον περιβάλλοντα χώρο του Κοινοβουλίου από τους αντιεξουσιαστές (τους οποίους η ίδια είχε σπεύσει να καλύψει όταν εισέβαλαν στη Βουλή και μίλησε τότε για ειρηνική διαμαρτυρία). Άφησε έτσι να εννοηθεί ότι επρόκειτο για «προβοκάτσια», καθώς την ίδια ώρα μιλούσε η ίδια για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους!

Η Πρόεδρος της Βουλής τα έβαλε στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, υποστηρίζοντας ότι αν και δεν ήταν δουλειά του Κοινοβουλίου ο καθαρισμός από τα συνθήματα, έδωσε εντολή να γίνει από δικά του συνεργεία. « Άλλος έπρεπε να το κάνει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επόμενος στόχος στη σειρά, όπως προαναφέρθηκε, ήταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία κατηγόρησε ότι επέλεξαν να αναδείξουν σαν κεντρική είδηση την αναγραφή των συνθημάτων. Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα να μεταδώσουν και τα όσα ανέφερε σήμερα, εκφράζοντας προφανώς την αμφιβο��ία της για το αν θα το πράξουν...

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top